FINANÇAMENT

Newsport, un any més, ofereix als seus clients una forma de pagament molt cómoda perquè ningú es quedi sense pràcticar el seu esport favorit, Newsport es l'única organització privada que facilita el pagament de les seves lligues a tots els clients que ho desitgin. Llegir+ prenent la capçalera.

TAMBÉ EL FUTBOL SALA

El futbol sala torna amb nosaltres aquesta temporada. Podràs gaudir en una de les millors pistes del nostre entorns a un preu increible. Amb tots els avantatges de jugar a newsport. Llegir+ prenent la capçalera.

GRATUÏT SI VOLS

Newsport os ofereix a tots els malats del futbol 7 la possibilitat de jugar amb nosaltres tots els divendres com a dia fixa. Els divendres la capacitat d'equips es molt limitada. Nomès 18 gaudiràn de jugar a newsport en divendres. Llegir + prenent la capçalera

DIUMENGES AL MATI
newsport

Tots els diumenges, podràs carregar les piles a Newsport, tant se val si jugues a Fútbol, a Bàsquet, ets un Running o un boig de la bicicleta, a Newsport podràs gaudir d'un diumenge en total, practicant el teu esport favorit amb un esmorzar de luxe. Seguir llegint clicant al anunciat.

NEWSPORT PER SEMPRE

NEWSPORT complirà el proper 11 de setembre el seu 24è aniversari. Molts anys dedicats a donar forma a un anel del seu fundador, JAUME FONOLLÀ i que a partir de la seva lamentada desaparició a l'any 2000 varen continuar els seus fills, en Francesc i en Joaquim. Durant tot aquest temps, des de aquell llunyà 11 de setembre de 1991 fins el dia d'avui més de 1500 equips amateurs i prop de 1'3 milions de persones han gaudit de les seves instal.lacions. llegir+prenent la capçalera

LABORABLES FUTBOL 7
newsport

Newsport, ofereix tres divisions en dies laborable, tres nivells de lliga perque tothom pugui gaudir de la millor competició, en la millor organització, de tot catalunya, us presentem una competició de dilluns a dijous, Llegir més prenent la capçalera.

JULIOL 2015

Durant aquest mes de juliol o agost, tots els equips que facin la prereserva amb 300 euros, a descomtar de la totalitat de l'import, gaudiràn de la participació al torneig d'aniversari de manera gratuïta.

NEWSPORT AFEIXIRÀ 3 ÀRBITRES NOUS PER AQUESTA NOVA TEMP. 2015-2016

Es demana disponibilitat màxima, horaris, 20'30h - 21'00h- 22'30h de dilluns a divendres (divendres 23'30h).es valorarà actitud, experiència, implicació... interesats podeu trucar de 10'00h a 13'00h i de 16'00h a 20'30h, de dilluns a divendres. Preguntar per Joaquim o Francesc. 

FUTBOL I SOPAR A NEWSPORT
newsport

Newsport com sempre, oferint el millor servei als nostres clients, podràs gaudir del teu esport favorit, amb un REGAL DE 30€  per sopar, dinar o esmorzar, el nostre BAR RESTAURANT, aquesta oferta es per el lloguer d'una hora de futbol 7. Si jugues a futbol sala, el nostre regal será de 20 euros amb les mateixes condicions.

Podràs gaudir de les millors tapes, carns a la brasa, o elsnostres fantàstics entrepants.

Ningú t'oferirà més